Hvor skal man bo på en familietur til London?

28. marts 2017

London tiltrækker på daglig basis flere hundrede danskere, der rejser afsted for at opleve en af verdens mest interessante hovedstæder.

Blandt dem er der mange, som rejser med børn – hvis du er en af dem, der har planlagt en familietur til London og nu leder efter et sted at bo, så kan du med fordel læse denne korte guide til, hvor man bør bo i London med børn.

Herunder kommer jeg med to gode områder I med fordel kan vælge at bo i, når turen går til London med børn.

Paddington – tæt på Hyde Park & Oxford Street

De fleste danskere kender til eller har hørt om Hyde Park og Oxford Street. Henholdvis en enorm (flot) park og måske verdens mest kendte shopping-gade. 15-20 minutters gang (måske via Hyde Park) derfra ligger Paddington Station, som lægger navn til et større område.

Her er der rigtig mange budget hoteller, restauranter, pubber og kiosker. Det er vitterligt det perfekte område at bo i, når man rejser til London for at holde en ‘klassisk’ storbyferie, hvor man gerne vil bo tæt på centrums seværdigheder, men samtidig ikke har lyst til at spendere hele budgettet på overnatningen.

Prisen for en overnatning på hoteller i Paddington starter typisk på ca 400 kr for et værelse for 2 personer. Det kan naturligvis gøres endnu billigere ved at vælge et hostel, men det er nok ikke helt fornuftigt, når det nu er en familietur.

Se eksempelvis det førstnævnte hotel i London’s Paddington i Rejsekris’ guide her. Det er billigt, men ganske udmærket og beliggenheden er sublim.

Earl’s Court – syd for Hyde Park

Et andet glimrende området er Earl’s Court, som igen er navnet på en større station og nu også områdenavn. Her er man igen i gå-afstand til Hyde Park, som altså virkelig er et besøg værd, når turen går til London.

Derudover ligger seværdigheder som Natural History Museum, Science Museum og det verdenskendte shopping-center Harrods også lige i nærheden. Mens mor & datter tager den korte togtur hen til Oxford Circus for at shoppe kan familiens hankøn vandre ned til Stamford Bridge eller Craven Cottage for at se fodbold eller tage en stadion tour.

Priserne for overnatning i dette område er typisk en anelse dyrere end i Paddington, men hotellerne kan også være af en lidt højere standard.

Generelt når man skal finde et hotel i London, så handler det om at søge i så god tid som muligt, da priserne er dynamiske og dermed stiger jo mere populær dine rejsedatoer bliver. Så hvis du allerede har fået booket flybilletterne, så er det altså på tide at få kigget på diverse online London hotel guides.

F.eks. har websites som Londontravelhacks.com og Storbritannien.dk masser af gode råd, når det kommer til valg af hotel – og alt fra lufthavnstransport til hvilke seværdigheder i London man skal se. Brug disse websites, når du skal planlægge din rejse til London, så er du godt på vej til at få en rigtig god tur til den engelske hovedstad.