Fem tips til at få hår som modellerne

3. januar 2021

Når modellerne kommer gående op ad catwalken, og når vi ser dem i TV, bliver vi grebet af deres velplejede udseende og deres glansfulde hår. Men hvordan bærer de sig ad med at få dette smukke hår?

Det er jo ikke bare styling, men derimod helt andre faktorer. Her er der fem tips til, hvordan dit hår får de bedste forudsætninger for at se ud som modellernes hår.

1. Gode produkter

Sørg for at pleje dit hår med gode produkter. Disse produkter skal kunne lidt af det hele – pleje, fugte og affedte. De må ikke skade dit hår, og det er derfor en god idé at gå efter anerkendte mærker såsom Redken. Samtidig er det vigtigt, du vælger produkter efter dit behov. Har du fedtet hår, vælger du en deep cleansing-shampoo, men hvis du har hår med skæl, vælger du en skælshampoo.

2. Spis sundt

En flot hårpragt kræver sund kost. En usund livsstil kan ses på håret. Ud over sund kost kan du tage et kosttilskud, som kan forøge samt forstærke dit hår.

3. Føntør dit hår

Lad ikke dit hår lufttørre, men føntør det i stedet med varmebeskyttende produkter. På den måde skader du ikke håret, men kan give det pleje, mens du tørrer det.

4. Køb en god hårbørste

Flot hår kræver at blive redt godt ud. Men en hårbørste kan ofte skabe mere ravage end gavn. Sørg for at købe en hårbørste af god kvalitet, så du ikke river håret af, men i stedet reder det.

5. Styling

Du må gerne style dit hår, men gør det med omtanke. Inden du krøller dit hår, så overvej, om du med fordel kan sove med en fletning og lave krøllerne på den måde. Eller kan du måske glatte dit hår med hårbørsten, mens du føntørrer det? På den måde udsætter du ikke dit hår for alt det, som modellernes hår udsættes for på catwalken.

Ud over disse fem tips kan et ekstra velværetip være, at en gang i ugen skal håret have en hårmaske og en omgang hovedbundsmassage. Du kan gøre det selv eller få din veninde, kæreste eller samboende til det og køb det hos Luxplus. Det kan varmt anbefales.

Med disse fem tips og seks med anbefalingen er du nu klar til at få hår som modellerne. Følg de fem råd, og se og mærk forskellen. Men husk, nogle af rådene skal først implementeres i den gode rutine, men det skal nok komme, når du først har mærket forskellen.