Den nye landsholdstrøje 2022

29. marts 2022

Danmark har fået en ny landsholdstrøje. Trøjen er skabt i et samarbejde mellem BLS Hafnia, Hummel og DBU.

BLS Hafnia blev stiftet i 2011 af Besnik Miftari. Miftari mente, at modeindustrien og dens trends ikke blev bestemt af forbrugeren, men af industrien, og at den manglede repræsentation.

BLS står for ”Bedøvende LifeStyle” og hentyder til, at du som menneske skal tro på dig selv og ikke gå op i menneskers negative meninger om dig og mennesker, som ikke tror på dig som menneske. ”Hafnia” betyder København på latinsk og hentyder til den by, Miftari er opvokset i, men København er også byen, hvor Danmarks nationalstadion, Parken, ligger og hvor det danske landshold har hjemmebane. Og netop i Parken tager Danmark imod Serbien i en venskabskamp tirsdag den 29. marts. Til denne kamp vil Danmark gå på banen i den nye landsholdstrøje 2022.

Detaljer ved landsholdstrøjen

Den nye landsholdtrøje er til målmændene mørkegrå med sorte detaljer på skuldrer, mave og det nedre rygstykke. Til markspillerne er den nye trøje hvid til med røde detaljer på skuldrer, mave samt det nederste rygstykke. Nederst på ærmerne og ved kraven er ligeledes røde striber, der får tankerne hen på Dannebrog og trøjen vil ligeledes lede tankerne hen på trøjerne, der blev spillet i til VM i Mexico i ’86 og til EM i Sverige i ’92.

På begge trøjer er der indprentet logoer fra de tre virksomheder, der i samarbejde har skabt trøjen; BLS Hafnia, Hummel og DBU.

”Sammen om et fælles mål”

Landsholdstrøjen er en hyldest til den nye generation. En generation, der lige gyldigt hvilken social status man har eller hvilken baggrund, man måtte komme med, tror på, at hårdt arbejde og tro på sig selv, er dét, der skal til for at skabe sig en karriere; en karriere i livet og en karriere inden for fodbold.
Som BLS Hafnia selv udtaler på deres Instagram;

”Præget af vores kultur og ophav, er vi med til at definere Danmark.
Her er ingen jantelov. Her regerer drømmen og stoltheden.
For os er sammenholdet og fællesskabet essensen. Her er ikke noget dem og os, men kun: vi.
Vi kæmper for et samlet Danmark. Vi deler drømmen, sejrene og nederlagene.
Vi er sammen om et fælles mål. Vi er den nye generation.
Vi er Danmark”

Denne udtalelse får tankerne hen på landstræner Kasper Hjulmand. Han har som frontfigur for landsholdet, gjort sit for, at landsholdsfodbold ikke kun er for landsholdet, men er for hele landet. For hele Danmark. Og når BLS Hafnia udtaler, at vi deler drømmen, sejrene og nederlagene, kan tankerne let ledes hen på, da Christian Eriksen den 12. juni 2021 under EM faldt om med et hjertestop. Netop i dette øjeblik, er der mange af os, der kan huske, præcist hvor vi var, hvem vi var sammen med og hvad vi følte. Hér kan man tale om, at Danmark var fælles og at Danmark var samlet. De ting, der netop er vigtige for BLS Hafnia.