Sådan sparer du penge som hundeejer: 3 gode tips

9. december 2022

Livet som hundejer koster dig dyrt, og det er der ingen vel uden om – eller er der?

Der er dyrlægeregninger som skal betales, hunden skal også fodres, den skal ud og gå tur og så skal den gerne have legetøj, så bidedyret ikke bliver ens yndlingsløbesokker. Kan man spare gode penge, når der samtidig skal holdes styr på alle disse ting? Svaret er ja! Selvfølgelig skal man ikke spare alting væk, for vores firbenede venner fortjener altid det bedste, men der er måder, hvorpå du kan spare gode penge som hundeejer. Vi har samlet 3 gode tips til dig i denne artikel.

1. Få en hundeforsikring

En hundeforsikring sørger for at din hund er beskyttet, hvis den skulle blive syg eller komme ud for et uheld. Det er klart, at man ikke har lyst til at forestille sig den slags kunne ske, men det hænder ofte at hunde blive syge og dårlige og skal til dyrelægen. Et dyrlægebesøg koster dig dyrt, og det er ikke en regning, som må spares væk. Men med en hundeforsikring, så kan du få dækket mange af de store udgifter, som hører med til de uventede dyrlægebesøg.

2. Invester i kvalitetsudstyr

Du sparer faktisk penge ved, at købe kvalitet frem for det billige hundelegetøj – og hvordan kan det være? Kvalitet og holdbarhed går hånd i hånd. Din hund flænser lynhurtig et bidedyr i stumper og stykker, hvis det er lavet i polyester og har kostet 20 kr. nede i supermarkedet. På Canem kan du købe det bedste hundelegetøj, mad og udstyr til overkommelige priser. Med kvalitetsudstyr så sikrer du dig, at du ikke hele tiden skal ud og købe nyt, fordi det udstyr, som du har derhjemme, holder i flere år.

3. Husk hundens sundhed i hverdagen

En glad hund er en rask hund, og en rask hund behøver ikke gå til dyrlægen flere gange om året. Du kan spare en masse penge ved at passe godt på din hunds generelle sundhed i hverdagen. Din hund har brug for kvalitetshundefoder med masser af protein og fiber, og så har den brug for at blive motioneret mindst to gange dagligt. Naturligvis kommer du ikke udenom et jævnligt sundhedstjek, men det er stadig en god investering, at sørger for hundens almene sundhed i hverdagen af flere grunde. En sund hund er også en glad hund, og en hund som kommer til at leve i mange år.